sâmbătă, 18 iulie 2009

Liber la injuraturi!

Uite un studiu pe placul meu. Daca nenii de la Keele University ar fi stiut de existenta mea si mai ales ca-s dependenta de injuraturi atunci cand e vorba de durere...fizica (zic ei, in studiu)... nu mai erau nevoiti sa chinuiasca 64 de oameni.

In ce a constat studiul? Au luat 64 de voluntari si i-au pus sa tina mana in apa cu gheata in timp ce puteau sa spuna una cate una toate injuraturile stiute....sau poate inventate pe moment (cine stie?). Au luat apoi aceiasi voluntari, i-au pus sa tina mana in apa cu gheata in timp ce ... de data asta ... aveau voie sa foloseasca decat cuvinte care sa descrie o masa.
Concluzia? Cand si-au bagat-o si si-au scos-o au reusit sa tina mana in apa cu gheata mai mult timp, au avut si mai multe batai ale inimii/min, dar perceptia durerii s-a diminuat!

Acu' s-o luam pe persoana fizica (cum zice un clasic, inca in viata) io injur...bah, da' injur ca un birjar in zilele lui cele mai rele (sau bune?) .....Doar ca la mine nu tine neaparat de durere fizica. Oricum cand ma lovesc de ceva.....e regula.....bineee, functioneaza in stransa legatura cu frecatul ranii, cucuiului....etc.

Si am asa.....
- injuratura de dimineata, imediat dupa ce opresc alarma telefonului...."Baga-mi-as, cand ma-sa s-a facut asa repede dimineata?"
- injuratura de pe soseaua Colentina..."Ce cacat, toti sclavii au aceeasi ora de plecat spre plantatie ca si mine?"...si pana la plantatia mea.....
- injuratura de 21(tramvai)...cine face dush dimineata?...io fac!....altcineva....care merge cu 21?....ca sa inteleg de ce miroase a buda tramvaiul asta!
-injuratura de 86(treleibus)...cred ca e un singur 86 si asta trece fix cand io cobor din 21...bah, da' fix!
- injuraturile....ohoho....injuraturile de la munca...aici niciodata nu-mi ajung injuraturile pe care le stiu, mi se par incredibil de putine, intai sunt cele strict legate de durere fizica ....gen intrat freza in deget, taiat 3 straturi de piele cu discul, sarit pilitura in ochi (lacrimat cel putin o ora), lipit degetele intre ele cu super glue ... luat inca 3 randuri de piele la dezlipire, sarit pasta de lustruit in ochi, de obicei acelasi....si lista ramane deschisa....intre 8-10 ore/zi de luni pana vineri(uneori si sambata). Si astea-s decat inceputul....pana apare sefa care are intotdeauana pretentiile(de sefa!) la ea.
-inca o data injuraturile 86...21, dar asta nu zilnic, caci uneori am norocul sa temine sotul meu serviciul la aceeasi ora ca si mine...si vine sa ma ia, ahhhh ce bine-i la are conditionate!
- injuraturile din fata blocului, intai pentru ca nu gasim loc de parcare si apoi(in gand, da' cu mult naduf) pentru ca dau "buna ziua" unor tute care nu au bunul simt sa raspunda la salut. Proasta, io!

In mare, cam atat! Faza e ca functioneaza ca un ceas elvetian! Deci...injuratura=medicament(antidepresiv?).

5 comentarii:

  1. Tot un studiu facut in breasla noastra:)....in 80-85% din cazuri injuraturile de la servici se inscriu intr-o singura categorie''sexul oral''....poate din cauza naturii profesiei sau poate e inca un defect profesional :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica vrei sa zici ca injuratul te ajuta sa traiesti necazurile si durerea mai usor????
    Hmmmm....
    Cred ca acum stiu cum sa fiu mai rezistent la toate mizeriile care mi se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca daca te apuci de meseria asta e cam greu sa te lasi.

    RăspundețiȘtergere