marți, 29 decembrie 2009

Avatar roulzzz...

Da, el este! El este cel mai tare film, evar!
Nu are rost sa incep sa-l povestesc, merita vazut si merita vazut la cinema, nu acasa!
Nu exista momente de monotonie, de plictiseala, toata povestea este absolut credibila, nimic nu este exagarat sau prea putin pus in valoare. Povestea de dragoste adauga un plus de farmec filmului. Si mai e ceva...natura, mediul inconjurator! Natura joaca un rol foarte important in acest film. Natura nu e ceva, e cineva!

Asa cum m-am hotarat sa ma apuc de alergat dupa ce am vazut Wall-e(cred ca asa se scrie corect!), asa m-am hotarat sa colectez selectiv gunoiul dupa ce am vazut Avatar.
In Spania amicii nostri aveau un cos de gunoi cu doua compartimente, un compartiment pentru resturi organice, celalalt pentru anorganice. Nu stiu care-i treaba la tomberon, in sensul ca si acolo tot separat se arunca gunoiul sau se pune totul la gramada, ca la noi! Totusi ei sunt spanioli, deci nu cred ca se pune problema ca dupa ce au colectat selectiv gunoiul sa-l arunce pe tot in aceeasi gramada ca apoi altcineva (angajat al unei firme de colectare a gunoiului sau primariei??) sa-l ia la mana si sa-l mai separe inca o data...metoda made in Romania! Cu toate astea, sunt hotarata!
Avatar m-a convins!Avatar m-a impresionat! Avatar e o adevarata experienta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu