marți, 24 iulie 2012

Mai catolici decat Papa...

sau ...bah, astia au innebunit, au luat-o pe aratura rau de tot!  Sau poate doar le place sa treaca asa, de la o extrema la alta! De ce? Pai daca inainte, adica acu' vreun an, puteai sa te duci la doctor ca sa faci avort incepand cu 16 ani fara a fi insotita de un adult...acu nu! Acum... mai mai ca au interzis avortul!
Mai exact, au zis ca de acum daca se descopera ca fatul, la nastere, va avea  malformatii (fizice, psihice, nu conteaza!) nu mai exista optiunea de a-l putea da afara. Ca statul isi asuma responsabilitatea! Asa o fi...si-o asuma-o... cin' sunt io ca sa-l contrazic pe stat. Dar oare decat despre asta este vorba?!? Si ce inseamna sa-si asume responsabilitatea...ti-l face sanatos? Nu sunt nici pentru nici impotriva avortului, fiecare e liber sa gandeasca si sa faca cum si ce vrea.

Ultimile alegeri, in Spania, le-au castigat cei de la P.P... e stiut faptul ca P.P-ul si Biserica Catolica sunt parte a aceleiasi monede ...ca sunt mana in  mana....si cum, o mana spala pe alta...de aici si noile schimbari!
Oricum aici, noi eram niste ciudati pentru ca eram maritati....niciuna dintre perechile tinere de spanioli pe care le cunoastem nu sunt casatoriti si in general... nu ii pasioneaza subiectul casatorie... si nimic ce tine de biserica si religie!

 Desigur ca sunt si sustinatori ai acestei legi... unele asociatii  ale persoanelor cu vreun handicap si franchistii. Franchistii astia, ca sa inteleaga toata lumea, sunt aceiasi care... adaptat la realitatea plaiului mioritic....se duc si bocesc la groapa lui Ceausescu. O.k, dar Franco n-a fost nici pe departe comunist, ce vreau sa zic e ca si  pe vremea lui existau celebrele mame eroine.

Aaaa, sa nu creada cineva ca legea deja e data, nu... nu... doar au lasat-o sa fasaie in presa pentru a vedea cate proteste va genera. Dar toti sunt siguri ca  nu vor da inapoi cu asta...cine stie, poate daca le lumineaza Dumnezeu mintile!
 Hmmm, si io ma miram de  unde scot injuraturile  gen..."Me cago en Dios!"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu