luni, 17 ianuarie 2011

Viata de caine...

La radio s-au certat toata ziua cei de la Protectia Animalelor cu... restu' lumii. Care mai de care a sunat ca sa-si laude potaia...si tot asa... cam toata ziua! Pana la urma am aflat...azi e Sf. Anton, ocrotitorul animalelor!
Trece ziua, se face si ora de plecat acasa si...mergi daca ai pe unde!!!

Toata lumea, dar toata lumea, azi avea catel! Talie mare, talie mica, cu par cret, scurt, lung... si cei mai multi, rasa asta le place cel mai mult, Buldog Francez!!! D'aia mici si suparati ! Nu ca pana acum nu as mai fi vazut catei prin oras (desigur nu vorbim de maidanezi, nu de alta, dar pe aici nu sunt "maidane"!!!) dar azi...ceva incredibil!!!
Si ajung si-n centru..Sa zicem, pe Magheru la noi...cred ca erau sute de persoane, fiecare cu potaia frumos asortata la imbracamintea stapanului! Si nu glumesc cand folosesc cuvantul "asortat"...mai ales azi... zi de sarbatoare, nu puteau iesi din casa cu potaile ... asa orisicum! Si-ntr-o zi obisnuita... cucoana are haina maronie, imbracamintea potaii, maronie! Aaaa, aici toti cateii poarta hainute! Pana si pe un pitt bull l-au imbracat cu un fel de hanorac, cu gluga, binenteles, si cu niste semne tribale imprimate!

Mah, si-o harmalaie, si-o galagie! Nu ca n-ar ar fi latrat cateii...latrau si ei, desigur, dar era muzica, erau veniti si vanzatorii de castane (mmmm!!! ce bune sunt!!!), altii vindeau mancare pentru animale, altii accesorii. "Magheru" e plin de baruri, asa ca fiecare stapan de caine intr-o mana tinea lesa si-n cealalta un pahar de ceva si ...socializau!!!

Oricum cred asta inseamna sa fii spaniol! E clar! O au in sange! Ce criza, ce rata mare a somajului... nu, dom'le! Orice prilej e bun ca sa se porneasca "fiesta"!

Astept artificiile, sigur vor fi!!!

2 comentarii: