duminică, 12 decembrie 2010

Ii recunosc dintr-o mie...

La inceput toti oamenii pe care-i intalneam pe strada mi se pareau... spanioli, exceptie facand chinezii (n-ai cum sa nu recunosti un chinez!), pachistanezii (au niste haine speciale!)si cei veniti de pe continentul african (culoarea pielii!). Pe romani ii recunosteam doar daca ii auzeam vorbind. Dar acum dupa cateva luni...pot recunoaste un roman de la distanta.

Mergem altfel...un roman merge grabit iar expresia fetei e intotdeauna una serioasa, incruntata!

Ne imbracam altfel... cel mai usor recunosc un roman dupa cum e imbracat! Barbatii, majoritatea poarta blugi, tricou(de firma!) si pantofi sport sau trening cu pantofi sport. Femeile... nu conteaza cu ce sunt imbracate...intotdeauna sunt incaltate cu pantofi sport. Aaaa si era sa uit...aurul! Femeie, barbat....nu conteaza cat mai mult aur...si cat se poate mai la vedere!

Vorbim altfel...evident ca vorbim diferit, doar vorbim alta limba! Dar cum o vorbim? Tare. Aaa... si este putin probabil sa trec pe langa un grup de romani si sa nu aud cuvantul "p**a" in cele cateva secunde in care ne intersectam!

Cumparam altfel...produsele alimentare dupa deviza "ieftin si bun", iar imbracamintea, incaltamintea trebuie sa aiba semnul lui Nike, Adidas, Puma cat mai mari!

Ne distram altfel...mai exact ne distram cu scandal!

Muncim altfel...poate si pentru ca cei mai multi au venit aici doar pentru a munci! Un roman munceste!!!

Gandim altfel...Cu siguranta!

2 comentarii:

  1. Prin exact acelasi lucru am trecut si eu cand am fost in vacanta acolo. Romanii se cunosc... comportamental, la tinuta, chiar si la fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine..credeam ca am io o problema...deci nu sunt singura care a observat diferenta!

    RăspundețiȘtergere